Avís legal
AP ASESORES és el nom comercial de APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona i amb domini www.apnexus.com.
APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL no es fa responsable de la inexactitud en les dades que pugui contenir aquesta web, ni dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de l’accés als continguts, informacions i imatges facilitades per la web. Tampoc no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de la manca de disponibilitat o continuïtat del funcionament de la web. APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL presta els seus serveis i continguts de manera continuada amb tots els mitjans tècnics al seu abast per dur a terme aquesta prestació de manera satisfactòria. Quan ho consideri convenient, podrà fer correccions, millores o modificacions en la informació continguda en la web o en els serveis, sense que això doni lloc ni dret a cap mena de reclamació o indemnització, ni impliqui reconeixement de cap responsabilitat.
APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL no es fa responsable dels danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar del coneixement que poguessin tenir tercers no autoritzats de les dades dels usuaris i de l’ús que facin de la web a través d’aquestes dades.

Política de privadesa
En compliment de l’establert a la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL comunica que:
1. En relació a les dades personals que es puguin aportar a través de les funcionalitats del lloc web esmentat, li informem que aquestes dades seran tractades únicament i exclusiva per a la correcta gestió dels serveis oferits a través de les mateixes per part d’APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL. Igualment, APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL podrà tractar les dades per realitzar enviaments publicitaris i d’informació comercial, per diferents mitjans inclosos els electrònics, sobre l’empresa, les seves activitats, productes i serveis, així com documentació de naturalesa diversa i per diferents mitjans d’informació comercial de l’empresa.
2. Per a l’enviament de newsletters i comunicacions anàlogues, APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL utilitza tant les dades obtingudes a través del lloc web, com d’altres bases de dades pròpies que tenen entre les seves finalitats la de realitzar els esmentats enviaments, sempre prenent en consideració els requeriments de l’esmentada Llei Orgànica.
3. Quan les dades personals siguin recollides a través del formulari, serà necessari aportar, al menys, les dades marcades amb un asterisc, en cas contrari APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL no podrà acceptar i gestionar el compliment de la relació establerta.
4. Per exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició sobre les dades, caldrà remetre un escrit identificat amb la referència “Protecció de Dades” a: APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL carrer Gran Via de les Corts Catalanes, 646 4a planta 08007 Barcelona / Tel. 93 301 29 91
5. En el moment en què s’aportin dades, es podrà manifestar el desig de NO rebre comunicacions comercials electròniques per part de APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL. Si no desitja rebre comunicacions comercials electròniques, en el futur, per part de APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL podrà manifestar aquest desig a través de la direcció postal indicada anteriorment.

Drets de Propietat Intel·lectual
Tots els textos, imatges, animacions, sons, peces musicals, vídeos i la resta de continguts d’aquest website son propietat de APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL o de tercers que han autoritzat a APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL la seva utilització en aquest website.
Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en aquest website formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel·lectual registrats per APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL o per els seus propietaris, que han llicenciat a APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL per la seva utilització. Es prohibeix expressament la utilització, transformació, transmissió, divulgació, reproducció i transformació, ja sigui total o parcial, per qualsevol suport o media, dels continguts d’aquest website sense la autorització expressa i prèvia d’ APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL.

Acompliment de la LSSI
APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL acompleix tot el previst a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Identificació de la Companyia
APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL (AP ASESORES) és una Companyia espanyola amb domicili a 08008-Barcelona, avinguda Diagonal, 379, 3er 1era, i legalment inscrita al Registre Mercantil de Barcelona.

Per contactar amb APLICACIONES Y PROCEDIMIENTOS SL:

Per correu:
Av. Diagonal, 379, 3er 1era
08008 Barcelona

Per telèfon:
93.301.29.91